Тервел свали гарда пред Лияна

Двамата отпуснаха края след алкохолно парти
Обновена: 7 окт 2013 14:35 | 4 окт 2013 09:35, Александър Попов
79
Тервел свали гарда пред Лияна
Тервел изследва какво има под хавлията. Снимка: VIP Brother

Закачките на Тервел Пулев и Лияна започват да надскачат невинните флиртове във VIP Brother. Продуцентите надушиха, че "ангелите" на двамата няма да издържат, и организираха парти, гарнирано с ракия и шампанско.

Напитките и доброто настроение избутаха всякакви табута в ъгъла. Боксьорът и певицата ожалиха връзките си през годините - как им се налага да живеят с любимите хора дистанционно, как ревността в дадени моменти надделява.

Доста след полунощ пък Лияна застана до леглото на Пулев да трие грима си загърдена единствено с хавлия, което провокира спортиста да изследва с ръка доколко стегнати са задните части на фолк изпълнителката. Тя видимо хареса подхода му и за миг не помисли да се отдръпне, а след това му направи и масаж. Дори му направи предложение за продължение на играта им от типа "в моя или твоя креват".

Останалите съквартиранти станаха свидетели на еротичната гледка, а на следващата сутрин Йоана изнесе лекция на Лияна как трябва да се държи една жена, за да не съжалява после за коментарите към нея. Самата Лияна пък остана учудена как някой може да прави заключения и се оправда, че е направила само един 5-минутен масаж и си е легнала в леглото без каквито и да е помисли за секс с Тервел.

След като Йоана посъветва Лияна да се "посъбере като жена", певицата намери утеха в разговорите с тримата си най-близки мъже в къщата - Тервел, Павел и Мариан.

Развръзката на "лав сторито" обаче предстои, загатват продуцентите и обещават още горещи сцени между двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чудя му се на акъла на Тервел, има жена и дете, тая флорца ще го разведе, само защото е известен, ще му издумак парите и ще го изхвърли
56
16
 
6
 
! Отговори
жоро преди 10 години
че кой няма да посегне като види такава красива жена като лиана
55
10
 
10
 
! Отговори
Методиева преди 10 години
Доколкото знам Тервел е обвързан, тогава къде посяга. Да се въздържа, Лияна нищо не е направила, освен че е красива ипривлича мъжете в къщата.
54
3
 
7
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Като са тръгнали - да се нае*ат... Жената на Тервел пък да потърси услугите на бракоразводен адвокат и да се маха от тоя го*ньо, доде е време. И проблемите се решават.
53
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само не разбирам защо коментарите са само за Лияна?? Че е сбъркана и проста, факт... Но е далеч повече за възмущение поведението на Тервел към съпругата му...
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все им е тая, нали ще си вземат хонорара----------------------------------------За пореден път се уточнява кой популяризира и пропагандира простотията в България, раздавайки хонорари на съответните персони.
51
2
 
36
 
! Отговори
КУРти преди 10 години
ЛИЯНА Е КУКУВИЦА.. ТОВА Е ПТИЦА КОЯТО СНАСЯ В ЧУЖДО ГНЕЗДО.. А ТОЗИ БОКСЬОР Е ПО *** И ОТ ДЖИЗЪСА... ДОКАЗА ЧЕ ИМА ДВЕ ГЪНКИ НА МОЗЪКА ОТ УДАРИТЕ КОИТО Е ИЗЯЛ ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ СПОРТНА КАРИЕРА. НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ИЗЛОЖИШ
50
6
 
7
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
БРАВО ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТ СЪС СЦЕНАРИЯ И ПРАВЯТ РЕЙТИНГ НА ШОУТО. ПРОДУЦЕНТИТЕ ТРЯБВА ДА СА ДОВОЛНИ ОТ ТАЯ СВАЛКА. МНОГО ДОБРИ АКТЬОРИ СА ВЕДНАГА ИМ ДАВАМ НАГРАДА!
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все им е тая, нали ще си вземат хонорара
48
3
 
44
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Ха, ха!Зрителите изгониха порноактрисата, а се оказа, че в къщата има много по-лежерна и лесно раздаваща се певачка!Рускинята изглеждаше и се държеше много над нивото на Лиянчето. И със сигурност нямаше да покаже секс в къщата, защото си знаеше цената. Докато нашата толкова елементарна силиконка с килограм грим е без грам задръжки. С поведението си тя просто си търси секс, то е видно при всяка нейна стъпка.Отврат! Жалко, че има дъщеря, която дано да не взема пример от майка си.
47
4
 
36
 
! Отговори
koko преди 10 години
Как може да напишете,че е опипвал задните и части?!?!Боксьора си навря ръката до лакътя в пу*араната и,вие-опипвал....И през цялото време фолкбоклука пъшкаше като евтина порноактриса,толкова жалко преиграване....
46
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
изключително дразнеща ***, от оня селски тип жени, които хем се помпат със силикон, мажат се с голЕмата четка по лицето, обличат се долнопробно, а после мятат изкуствени мигли и, ах, леле, "красотата е моето проклятие, затова ме мразят! завиждат" Пуснах си в тубата да чуя...мале... кръчмарно ходещо порно от фургоните на селцата!ало, ковро, ми като имаш дете ТОВА не те ли притеснява повече, отколкото тва че някой ти казал, че ти се вижда превръзката в ефир? 1во е ВЯРНО 2ро и тампон би се видял
45
23
 
3
 
! Отговори
lazarina преди 10 години
Aman ot zlobari!Kato ste tolkova ymni i destveni ne gledaite!Vie vsitchkite vi se iska no.......mnogo ste daleko ot xybavi macki!
44
3
 
23
 
! Отговори
ЪЪЪЪЪ преди 10 години
АБЕ КУ..... СИ Е КУ.....ММММ ДА!
43
3
 
38
 
! Отговори
ПИЧ ОТ ПЕРНИК преди 10 години
ПИСНА МИ ОТ К..ВИ КАТО ТАЯ.
42
3
 
51
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
"красавицата" Лияна 11 години се издържа с мръсните пари от дрога която се разпространява от бащата на детето и - кюрда Махмуд..Сега се прави на вода ненапита и БГ продуцентите ни я пробутват като някаква многострадална Геновева.Тя си е обикновена ку*валана като всички от чалгарския бранш...Пулевия няма какво да се коментира- като брат си,явно доста удари са отнесли по време на тренировки та залитат по ***..
41
3
 
64
 
! Отговори
Бойковист преди 10 години
Какъв невероятен и ненадминат сценарий!Падението на една нация.Да ни предлагат "еротичните" закачки на някаква селска буца и боксьор?Хората със затаен дъх очакват да видят дали горещите сцени ще продължат!Като че ли никой не знае как певачките от село стават "звизди" ...
40
4
 
29
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Лияна е...скрита лимонка и може да...взриви всеки мъж,защото гледа...надолу,но мисли за...голу.
39
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Простотия до шия,както казваше старшината едно време в казармата,начиии....ще я и разтварям п"чето като намерено портмоне:)
38
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената си обича садо- мазото, тя ще го кара да я ревнува, той ще я бие на *** и после як секс и те така!)